Kontorsstädning Västerås

Certifierad städfirma håller kontoret rent

Tjänster

Förutom kontorsstädning erbjuder vi även många andra typer av städning. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och lämnar alltid garanti på utfört arbete. Har du rätt till RUT-avdrag så ordnar vi det praktiska kring det och drar av summan redan på fakturan.

Hemstädning

Vi utför regelbunden underhållsstädning enligt rullande schema, men vi kan också rycka in vid behov för en storstädning. Vi kan även ta hand om tvätt, strykning, fönsterputs och mycket annat. Tecknar du ett städabonnemang hos oss kommer vi hem till dig och städar enligt ett intervall vi kommer överens om och du betalar månadsvis på faktura.

Flyttstädning

Vi utför hundratals flyttstädningar varje år i lägenheter, villor och radhus, och har det som behövs för en grundlig flyttstädning som garanterar att både du och den som ska ta över bostaden blir nöjda. Vid en flyttstädning krävs att man är otroligt noggrann och inte tar några genvägar. Detta vet vi och lämnar alltid en garanti på flyttstädningen. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

Vi erbjuder även flyttstädning av kontor och för industrilokaler.

Trappstädning

Vi utför trappstädning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi kan även åta oss andra uppdrag inom fastighetsservice och teknisk förvaltning.

Garagestädning

Regelbunden garagestädning minskar brandrisken och ökar säkerheten för både människor och bilar. Vi städar garage åt företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi använder oss av moderna och miljövänliga metoder med professionella städmaskiner som inte spolar utan samlar upp smuts och damm. Detta minskar risken för att golvbrunnar sätter igen, något som annars kan vara ett problem vid garagestädning.

 

Höj trivsel och produktivitet med vår kontorsstädning.