Om oss

Välkommen till oss - din städfirma i Västerås! När vi bildades var det med en vilja att bli ett serviceföretag i ordets rätta bemärkelse, ett företag som finns till för våra kunder, med en rak kommunikation och ett flexibelt arbetssätt som ledord. Vi erbjuder vår personal kontinuerlig fortbildning och bra arbetsvillkor. Hos oss förekommer inget svartarbete, det är en av våra garantier. Tvärtom vill vi verka för en sund städbransch, där både anställda och kunder ska känna sig trygga.

Vårt städuppdrag – ditt förtroende

När ni anlitar oss för kontorsstädning ser vi alltid till att optimera rutiner och städfrekvens så att det passar era lokaler. Vi tar hänsyn till kontorsyta, golvmaterial, antal anställda och anpassar oss efter vad som blir bäst för er. Vi ser ett städuppdrag som ett bevis på förtroende och gör allt vi kan för att leva upp till det förtroendet. Är ni missnöjda med städningen inleder vi ingen diskussion kring det utan krediterar fakturan.

Vi har ett stort fokus på miljö och är certifierade enligt ISO1401:2004. Detta innebär bland annat att vi enbart använder miljöcertifierade produkter och endast köper in material från leverantörer som har ett vettigt miljöprogram. 

Välkommen att anlita en professionell och okomplicerad städfirma för er kontorsstädning!

Noggrannhet och effektivitet